Woonkamer

Airco voor in de woonkamer

Wilt u een airco kopen voor in de woonkamer? Dan bent u bij airkoopjes.nl aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partij met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van airconditioning voor de consumentenmarkt. Onze specialisten voorzien u graag van advies over de beste airco’s voor in uw woonkamer. Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en ontzorgen hoog in het vaandel! Dit betekent dat wij doen wat we zeggen en de montage uit handen nemen. Ook hebben wij bij airkoopjes.nl voor elk budget een oplossing en we volgen en toepassen de laatste trends en technieken.

Voordelen airco woonkamer kopen

Wanneer u een airco koopt voor in de woonkamer, zult u direct merken dat uw woonkamer heerlijk verkoeld is tijdens de hete zomerdagen. Uw woning zal gegarandeerd een stuk lekkerder aanvoelen in de warme maanden. Daarnaast heeft de airco ook als voordeel dat u in de zomer meer energie zult hebben. Het warme weer en dus een warm huis put mensen namelijk sneller uit. Ook zult u merken dat u veel lekkerder kunt slapen wanneer het huis verkoeld is door een airco. Bent u op zoek naar een airco voor in de slaapkamer? Bekijk dan HIER onze airco’s voor in de slaapkamer!

Wanneer wij een airco bij u thuis hebben gemonteerd, kunt u optimaal gaan genieten van de zomer. Zo hoeft u uw gordijnen niet meer dicht te houden voor de warmte en kunt u tijdens een warme zomer heerlijk genieten van een koel huis.

Wij halen graag alles uit de kast om u goed te kunnen helpen. Twijfel geen moment en neem vrijblijvend contact op!

Neem een kijkje bij onze projecten

Fuji Electric airco kopen

Ook de airco’s van Fuji, zijn een zeer goede keuze wanneer u een airco voor in de woonkamer wilt kopen. Dit merk airco zit iets hoger in prijsklasse, maar is dit zeker waard als u kijkt naar de kwaliteit.

Fuji Electric is een gerenommeerd Japans bedrijf op het gebied van elektronica en maakt airconditioners van uitstekende kwaliteit. De airco’s van Fuji zijn voorzien van de inverter techniek, wat er voor zorgt dat u nauwkeuriger de gewenste temperatuur kunt krijgen en houden in een ruimte. Daarnaast blijft Fuji Electric de Fuji airco’s continu verbeteren om steeds energiezuiniger te worden. Het op temperatuur brengen van een ruimte gaat met een Fuji airco vrij snel. Dit zorgt voor een uitstekende comfort.

Wilt u een Fuji airco kopen voor in de woonkamer? Neem dan gerust contact op. Onze experts helpen graag!

Daikin airco

Daikin is met meer dan 80 jaar ervaring de marktleider in de koeltechniek wereld. Wanneer u uw ruimte wil koelen of verwarmen biedt de Daikin airco de ideale oplossing. Bent u opzoek naar een airco voor in de woonkamer? Dan zijn de Daikin Perfera, Comfora en Stylish een aanrader. Wilt u advies over het verkoelen van uw woonkamer? Wij bij airkoopjes.nlhebben meer dan 25 jaar ervaring en staan klaar om u te helpen.

Daikin airco’s staan voor kwaliteit. Daikin kan de kwaliteit van de airco’s garanderen, omdat Daikin als enige ter wereld haar compressoren en koudemiddelen zelf produceert. Daikin is de laatste jaren ook de marktleider in het produceren van milieuvriendelijke producten.

Kaysun airco kopen

Wilt u een airco kopen voor in de woonkamer? Dan is de Kaysun een zeer goede airco die u zeker kunt overwegen. Deze airco hoort bij de beste wandmodellen van deze tijd en dat merkt u écht aan alles. Met de Kaysun airco kunt u optimaal genieten van comfort in uw woonkamer.

Het merk Kaysun (afkomstig uit het warme Spanje) is dé expert in airconditioning van ruimtes in de zomer. Ook in de winter kunnen de airco’s van Kaysun handig van pas komen. Vanwege de ingebouwde inverter warmtepomp, is er namelijk de mogelijkheid om ruimtes te verwarmen. De technisch hoogstaande airco’s van Kaysun kunnen in principe dus het hele jaar gebruikt worden!

Bent u op zoek naar een professionele, comfortabele airconditioner voor in de woonkamer? Twijfel dan niet en neem gerust contact op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Hey Wilco, Wij zijn heel tevreden hoe het plaatsen van de airco’s is gegaan. Maar ook de service erna is top met het weer tijdelijk los halen van de buitenunits voor het renoveren van onze tuin. Jullie hebben vriendelijk personeel die netjes en vlot te werk gaan. Het fijnste is dat iedereen van jullie meedenkt. Zo kwam Jan tijdens het plaatsen nog met het idee om het stroom voor de airco op de slaapkamer van zolder te halen waardoor het er nu super netjes uitziet! Wij hebben veel plezier van onze airco’s.

Anneke en Joost

Erg blij mee, bijzonder netjes gemonteerd. Het buitendeel ook mooi weggewerkt en totaal uit het zicht.

Fam. van der Linden

Ons team

airkoopjes.nl is de betrouwbare professional op het gebied van airconditioning voor de consumentenmarkt en het mkb. airkoopjes.nl kan u desgewenst voorzien van gedegen gedegen advies. Onze specialisten hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren en verkopen van airconditioners. airkoopjes.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid (we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen) en we ontzorgen (van montage tot service-overeenkomsten). We zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor scherpe prijzen hanteren. Bij airkoopjes.nl delen we bovendien graag onze kennis over airco’s. We hebben maar één doel: u de beste airco bezorgen!

Onze werkwijze

l

Aanvraagformulier

Inmeten op locatie

i

Offerte & documentatie

Montage

Service & onderhoud