Slaapkamer

Airco voor de slaapkamer

Bent u op zoek naar een airco voor in de slaapkamer? Dan bent u bij airkoopjes.nl aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partij met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van airconditioning voor de consumentenmarkt. Onze specialisten voorzien u graag van advies over de beste airco’s voor in uw slaapkamer. Bij ons staat kwaliteit, betrouwbaarheid en ontzorgen hoog in het vaandel!

Doordat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen wij altijd de scherpste prijzen aanbieden. Daarnaast blijven wij ons continu verbeteren en zorgen wij op deze manier voor de beste service. Ook hebben wij bij airkoopjes.nl voor elk budget een oplossing en volgen wij de laatste trends en technieken. De scherpe tarieven in combinatie met de kennis van onze professionals zorgt al meer dan 25 jaar voor tevreden klanten!

Met veel plezier helpen wij u bij het vinden van een goede airco voor in de slaapkamer. Al vele personen gingen u voor! Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op!

Neem een kijkje bij onze projecten

Fuji Electric airco kopen

Ook de Fuji R32, is een zeer goede keuze wanneer u een airco voor in de slaapkamer wilt kopen. Deze technisch hoogstaande airco heeft een stijlvol vierkant ontwerp en past dus perfect in de slaapkamer. Vanwege de hoog-efficiënte warmtewisselaar, een grote ventilator en koelmiddel is deze airco uiterst efficiënt. De stille luchtstroom die zich over de gehele ruimte verspreidt, zorgt voor uitstekende comfort in de slaapkamer.

Wilt u de zekerheid dat u een professionele airco vindt voor in uw slaapkamer? Neem dan gerust contact op. Onze experts helpen u graag!

Daikin airco kopen

Bent u opzoek naar een Daikin airco? Dan bent u bij airkoopjes.nl aan het juiste adres. Daikin is de marktleider op het gebied van HVAC- R systemen en specialist in verwarmen en koelen. Wilt u uw woning verwarmen of koelen? Dan is de Daikin airco zeker een aanrader voor u. De Daikin airco is ook geschikt voor industriële of commerciële ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan winkels of kantoren. Daikin heeft al meer dan 80 jaar ervaring wereldwijd in de koeltechniek. Daarnaast heeft Daikin alweer meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen.

Kaysun airco kopen

Wanneer u op zoek bent naar een airco voor in de slaapkamer, is de Kaysun Prodigy 26-R een airco die u zeker in overweging moet nemen. Deze airco bestaat uit een uitstekende combinatie van efficiëntie en comfort. Dit model is ontworpen om één van de beste wandmodellen te zijn van deze tijd én dat merkt u dan ook aan alles. Met de Kaysun Prodigy 26-R kunt u gegarandeerd genieten van een optimaal comfort in uw slaapkamer.

Nadat onze specialisten de airco hebben gemonteerd, kunt u direct genieten van de airconditioner. Mocht het nodig zijn na enige tijd de filters te verwijderen, dan is dat geen probleem! De Prodigy airco is zo ontwikkeld, dat filters verwijderd kunnen worden zonder daarvoor een paneel te moeten openen. Verder onderhoud is bij deze airco ook gemakkelijk. Zo is er toegang tot de warmtewisselaar en ventilator motor zonder dat de airco gedemonteerd hoeft te worden.

Dus bent u op zoek naar een efficiënte airco voor in de slaapkamer, die ook nog eens voor optimaal comfort zorgt? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Hey Wilco, Wij zijn heel tevreden hoe het plaatsen van de airco’s is gegaan. Maar ook de service erna is top met het weer tijdelijk los halen van de buitenunits voor het renoveren van onze tuin. Jullie hebben vriendelijk personeel die netjes en vlot te werk gaan. Het fijnste is dat iedereen van jullie meedenkt. Zo kwam Jan tijdens het plaatsen nog met het idee om het stroom voor de airco op de slaapkamer van zolder te halen waardoor het er nu super netjes uitziet! Wij hebben veel plezier van onze airco’s.

Anneke en Joost

Erg blij mee, bijzonder netjes gemonteerd. Het buitendeel ook mooi weggewerkt en totaal uit het zicht.

Fam. van der Linden

Ons team

airkoopjes.nl is de betrouwbare professional op het gebied van airconditioning voor de consumentenmarkt en het mkb. airkoopjes.nl kan u desgewenst voorzien van gedegen gedegen advies. Onze specialisten hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het installeren en verkopen van airconditioners. airkoopjes.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid (we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen) en we ontzorgen (van montage tot service-overeenkomsten). We zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor scherpe prijzen hanteren. Bij airkoopjes.nl delen we bovendien graag onze kennis over airco’s. We hebben maar één doel: u de beste airco bezorgen!

Onze werkwijze

l

Aanvraagformulier

Inmeten op locatie

i

Offerte & documentatie

Montage

Service & onderhoud