skip to Main Content
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige merken

BESTELLEN & LEVERING

Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het product wordt je Airkoopjes.nl bestelling in je brievenbus gelegd, als pakket verstuurd of door onze bezorgservice bezorgd. Gratis bezorging in Nederland en België!

Als je er voor hebt gekozen je airco door ons te laten installeren, zal de monteur doorgaans de apparatuur meebrengen op het moment van installatie. Als je er voor kiest zelf de installatie te verzorgen, maken we een afspraak voor het tijdstip van afleveren. Je moet de airco dan in ontvangst (laten) nemen.

Helaas is het niet mogelijk om een product dat je besteld hebt in onze webshop af te halen. Wij bezorgen gratis in Nederland en België!

Retourvoorwaarden voor aankopen gedaan in onze webshop: tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heb je recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. Je kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het product schriftelijk aan Airkoopjes.nl kenbaar te maken dat je een of meerdere producten voorzien van de betreffende order wilt retourneren. Gebruik hiervoor het Modelformulier herroeping. Binnen 14 dagen na dit schriftelijk contact, dien je het betreffende product retour te zenden naar Airkoopjes.nl. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Airkoopjes.nl retourneren. Alle kosten die gemoeid zijn met het retourneren van je aankoop zijn voor jouw rekening. Airkoopjes.nl behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het product door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt. Wij storten het aankoopbedrag terug op je bankrekening of creditcard, wij doen dit zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na retourontvangst van het desbetreffende product. 

Airkoopjes.nl is de betrouwbare professional op het gebied van airconditioning en biedt gedegen advies. Onze specialisten hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen en installeren van airconditioners. Airkoopjes.nl gaat verder dan alleen het afleveren van het product. Je kunt er namelijk voor kiezen om je nieuwe airco door onze vakkundige experts te laten installeren. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe airconditioner op een professionele manier, veilig en volgens de wettelijke eisen wordt geïnstalleerd, en je de garantie behoudt.

Klik hier voor de mogelijkheden.

Onze airco's: ook ecologisch gezien geen verkeerde keuze!
Hulp nodig bij een zorgeloze bestelling?

HEEFT U MEER VRAGEN?

Bel onze klantenservice: 0252-620 085