skip to Main Content
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige merken

BESTELLEN & LEVERING

Afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het product wordt uw Airkoopjes.nl bestelling in uw brievenbus gelegd, als pakket verstuurd of door onze bezorgservice bezorgd. Gratis bezorging in Nederland en België!

Als u er voor hebt gekozen uw airco door ons te laten installeren, zal de monteur doorgaans de apparatuur meebrengen op het moment van installatie. Als u er voor kiest zelf de installatie te verzorgen, maken we een afspraak voor het tijdstip van afleveren. U moet de airco dan in ontvangst (laten) nemen.

Helaas is het niet mogelijk om een product dat u besteld heeft in onze webshop af te halen. Wij bezorgen gratis in Nederland en België!

Retourvoorwaarden voor aankopen gedaan in onze webshop: tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het product schriftelijk aan Airkoopjes.nl kenbaar te maken dat u een of meerdere producten voorzien van de betreffende order wilt retourneren. Gebruik hiervoor het Modelformulier herroeping. Binnen 14 dagen na dit schriftelijk contact, dient u het betreffende product retour te zenden naar Airkoopjes.nl. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Airkoopjes.nl retourneren. Alle kosten die gemoeid zijn met het retourneren van uw aankoop zijn voor uw rekening. Airkoopjes.nl behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het product door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik van is gemaakt. Wij storten het aankoopbedrag terug op uw bankrekening of creditcard, wij doen dit zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na retourontvangst van het desbetreffende product. 

Airkoopjes.nl is de betrouwbare professional op het gebied van airconditioning en biedt gedegen advies. Onze specialisten hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen en installeren van airconditioners. Airkoopjes.nl gaat verder dan alleen het afleveren van het product. U kunt er namelijk voor kiezen om uw nieuwe airco door onze vakkundige experts te laten installeren. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe airconditioner op een professionele manier, veilig en volgens de wettelijke eisen wordt geïnstalleerd, en uw de garantie behoudt.

Klik hier voor de mogelijkheden.

Onze airco's: ook ecologisch gezien geen verkeerde keuze!
Hulp nodig bij een zorgeloze bestelling?

HEEFT U MEER VRAGEN?

Bel onze klantenservice: 0252-620 085