skip to Main Content
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige merken

Airco op kantoor

Heerlijk in alle koelte kunnen werken tijdens de warme lente- en zomerdagen, met een constante temperatuur zodat iedereen de focus erbij kan houden. Of uw kantoor aan huis is of in een kantoren complex. Wij hebben de juiste airconditioning voor u op voorraad.

Waarom een airco op kantoor?

Uiteindelijk willen we allemaal een lekker binnenklimaat, wat comfortabel aanvoelt ongeacht de buitentemperatuur. De juiste luchtvochtigheid en temperatuur zorgt voor de beste werk condities. Onze moderne airco’s zorgen voor schone, gezonde en gekoelde of verwarmde lucht. Zodat in iedere kantoorruimte voor degene die daar aanwezig is de temperatuur werkbaar is.

airco op kantoor

Onmisbaar op kantoor

Als u eenmaal een airco op kantoor gewend bent, dan kunt u eigenlijk bijna niet meer zonder. Heeft u kantoor aan huis, dan zou uw kantoor een heerlijke plek moeten zijn, waar u in alle rust kunt werken. Te warm of te koud voelt als niet productief en kan zelfs irriteren.

Wandmodel airco op kantoor

In de meeste gevallen worden wandmodellen geplaatst, het model hangt af van de grootte van het kantoor en uiteraard uw budget. Airkoopjes heeft  diverse modellen waaruit u kunt kiezen. Wandmodellen nemen relatief weinig ruimte in en zijn geluid-arm. De motor zal aan de buitenzijde van de woning of kantoor worden bevestigd.

Installatie van de airco

De prijzen van onze airco’s zijn exclusief de montage, die wij door onze installatie partners uit laten voeren. Dus bestelt u een airco, dan regelen wij ook de installatie ervan op een moment wat u uitkomt. De monteurs leggen u tijdens en na de installatie ook de werking en het gebruik uit. Tevens zullen zij u adviseren hoe de airco te reinigen en u op de hoogte brengen van de noodzakelijke service. Hierdoor bent u 100% zeker van schone en gezonde lucht.

Informatie en contact over airconditioning

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een airco een beslissing is die u wellicht eerst even telefonisch zou willen bespreken. Onze medewerkers staan u met raad en daad terzijde en helpen u graag de antwoorden te vinden die u zoekt. Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 0252 62 00 85 of u kunt alvast een bericht achterlaten via ons contactformulier, wij zorgen dat we binnen een dagdeel contact met u opnemen.