skip to Main Content
  • Gratis bezorging in Nederland
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Hoogwaardige merken

Airco in de slaapkamer

Door een airco in de slaapkamer bent u verzekerd van goede slaap, ook tijdens warme en koude dagen. Niets is zo vervelend om wakker te liggen omdat het in de slaapkamer eigenlijk te warm is om te slapen. Terwijl we allemaal onze rust hard nodig hebben in ons drukke dagelijkse bestaan. U kunt van tevoren een uurtje de airco aanzetten, zodat u in een heerlijk koele slaapkamer van uw welverdiende nachtrust kunt genieten. Ook tijdens koude dagen kunt u de airco gebruiken om een bepaalde kamer net even iets warmer te krijgen dan de rest van de woning.

Geluidloze airco

Inmiddels zijn airco’s niet meer van die geluid makende apparaten, maar redelijk geluidloos. Als de temperatuur in de slaapkamer op de door u ingestelde temperatuur is, dan schakelt de motor uit. Door de economische stand, zal de motor zachtjes weer aanslaan gedurende de nacht, waarbij nauwelijks geluid ontstaat.

airco in de slaapkamer

Wandairco of wand airconditioner

Wij adviseren voor slaapkamers over het algemeen de wandairco die hoog aan de wand geïnstalleerd kan worden. Inmiddels zijn deze kasten klein en mooi en strak van vorm en kunnen deze prima redelijk uit het zicht opgehangen worden. Bij een airco hoort naast de kast een motor die aan de buitenzijde van uw huis  wordt gehangen. Middels de bijbehorende afstandsbediening kunt u de temperatuur regelen.

Installatie van de airco

Via Airkoopjes kunt u online een prima keuze maken over welke airco in uw slaapkamer het beste zou passen. Uiteraard geven wij u hier graag telefonisch advies over. Wij werken met diverse installatie partners, zodat u er zeker van bent dat uw airco op de juiste manier wordt geplaatst. Een standaard installatie kost €650,-. Na de installatie krijgt u uiteraard een uitleg en zorgen wij ervoor dat u precies weet hoe uw airco in de slaapkamer werkt,  zodat u met veel plezier gebruik kunt maken van de juiste temperatuur in uw slaapkamer.

Service en onderhoud

Aan te raden is om de airco goed te onderhouden en regelmatig door een gecertificeerd bedrijf te laten schoonmaken en service’n. Een airco is hartstikke gezond omdat de lucht van buiten gekoeld en gefilterd wordt. Mits de filters en de koelvloeistof wel regelmatig vervangen worden natuurlijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de gebruikte uren. De installateur geeft u hier graag een advies over.

Meer informatie en contact

Bij Airkoopjes kunt u tegen een marktconforme prijs, online een airco aanschaffen zonder enig risico. Heeft u vragen, dan helpen wij u graag aan het juiste antwoord. Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze tijd kost, telefonisch kunnen wij u wellicht snel helpen bij het maken van die keuze. Belt u ons gerust op werkdagen op 0252 62 00 85 of laat een bericht achter via ons contactformulier.